Vyhledávání


Kontakt

Baník Ostrava
Bukovanského 4/1028
710 00 Slezská Ostrava

596 241 804

E-mail: info@fcb.cz

Nový e-shop

28.01.2014 14:06

 

V pátek se na Bazalech uskutečnila akce s názvem Velký návrat oficiálního FANshopu. Příznivci Baníku si tak vůbec poprvé mohli koupit ještě neodtajněné novinky, které FANshop připravil pro blížící se Vánoce.

 

A novinek je opravdu hodně. "Nový sortiment čítá sedmdesát položek, což snad hovoří za vše. Potěšilo nás, že první ohlasy našich příznivců byly pozitivní. Udělalo nám to velkou radost," uvedla šéfka FANshopu Baníku Denisa Prucková.

 

K dostání tak je nová kolekce oblečení Joma, dámský sortiment, kojenecké potřeby, bačkory, ale také povlečení, polštářky, osušky nebo exkluzivní pláštěnky.

 

"Všechny předměty jsou samozřejmě s motivem Baníku. Myslím, že fanouškům uděláme před Vánoci velkou radost a věříme, že jim usnadníme i volbu při nakupování dárků," zopakovala Prucková. Byla ráda, že fanoušci měli radost i ze slevových kuponů, které v pátek odpoledne mohli na Bazalech vyhrát.

 

Smutní nemusejí být ani příznivci Baníku, kteří na Bazaly z nejrůznějších důvodů dorazit nemohli. Prvního listopadového dne byl totiž spuštěn nový e-shop, který jistě potěší všechny baníkovské fanoušky nejen z celé České republiky, ale také ze Slovenska a Polska.

 

"Zaměřili jsme se nejen na změnu grafiky a designu. Nový e-shop je nyní přehlednější. Pro fanoušky jsou připraveny i další novinky, jako jsou slevové karty nebo dárkové poukazy. Velký důraz jsme kladli i na celkové zlepšení služeb. Lepší podmínky pro nákup prostřednictvím e-shopu mají teď i naši příznivci ze Slovenska a Polska," dodala Prucková.